Dronepiloter opfinder gerne lidt undervejs...

Plantegning og 3D tour - over 600 m2

Her er en film som først viser lokalerne som de er, og derefter det færdige resultat.
Læg mærke til hvor meget der egentlig står langs væggene.
De links som er imellem plantegninger og 3D billeder, er lavet i programmet CloudPano og selve plantegningen er lavet i CUBICASA og videoen er lavet med DaVinci Resolve

Find først den lille orange pin – og tryk der. Der kan zoomes ind og ud med musehjul eller fingre.

Kan der lave plantegning overfyldte rum?

Ja – ingen problemer 🙂
Indtil nu har jeg lavet 4 plantegninger, som alle har været i orden i første forsøg. De links som er imellem plantegninger og 3D billeder, er lavet i programmet CloudPano og selve plantegningen er lavet i CUBICASA og videoen er lavet med DaVinci Resolve

En bytur med gader og butikker

Se den rigtige bytur her.
Måske er det lidt overdrevet – men er en 360 graders bytur fra luften, ned på gader og ind i butikker.
Jeg har et lille firma som laver film og billeder. Her er der ca. 800 3D billeder og over 2000 links imellem det hele. Der kan zoomes ind og ud med fingre eller musehjul.

Tom med sin bedste ven...

I stedet for at bruge Insta360 Sphere camera, som ER lavet til det,  men kun kan monteres på en DJI Air 2s – OG da Sphere og Insta 360 X3 vejer det samme… så tænker jeg at hænge Insta 360 X3 under en hver anden drone, dog en drone som ikke er for lille 🙂 ser her min demo hvor jeg bruger en DJI Air 2s til at løfte med.
Den lille film er del på i to. Den sidste del viser hvad kameraet som hænger under dronen har lavet. 
Hilsen Tom.

Insta360 Sphere er måske det bedste tilbehør, der nogensinde er lavet til en drone.
Den kan filme ALT omkring i en 360-video, og får samtidig drone til at forsvinde. Dette kamera er designet specifikt til DJI Air 2 og Air 2S dronerne. Magien komme når videoen redigeres i medfølgende program. OG så er det genialt til besigtigelse af bygninger og meget andet. 
Se mere på YouTube

 

FANTASTISK – FANTASTISK… Insta360 x3
Dette lille 3D kamera er min bedste ven. Jeg har brugt det SÅ MEGET… og har altid kunne bruge det som det levere. Til by-festivaller, sportsaktiviteter, undersøgelser i små rum, ALLE gade og butiksbilleder i “bykortet” som også kan ses et sted her på siden. Alt hvad det laver skal behandles i et redigerings program.
Der er masser på YouTube om dette kamera.
Her er en “tilfældig en”  

3 ting på en gang

Her er en udvendig besigtigelse, en indvendig 3D rundtur og så noget som ligner en dronefilm – med en laver med lang pind, og et lille kamera.
SE HER

Scroll to Top