Rolling Spider Mini Drone Parrot

Parrot lancerede i efteråret 2014 en ny drone, ved navn, Rolling Spider. Rolling Spider er en del af deres nye serie af Mini Droner. Vi tager et kig på den nye og innovative drone, Rolling Spider.

Moderne, nytænkende & et must-have legetøj.

Nu ved du, hvad vi tænker. Vi er vilde med Rolling Spider dronen fra Parrot. Dronen er meget anderledes, er nem at flyve med, og er fantastisk til ikke-øvede drone-brugere.

Parrot Rolling Spider er en helt ny form for droner, som vi kommer til at se mange flere af i fremtiden. Rolling Spider dronen henvender sig naturligvis ikke til de øvede og professionelle drone-brugere, men nærmere legebørnene dem, der godt kan lide sjov og dem der ikke skal optage videoer eller billeder fra luften.

Video: Officiel launch-video af Rolling Spider.

Rolling Spider billig & anderledes.

Det helt ideelle ved Rolling Spider, er den lave pris.

Rollig Spider koster ikke mere end 900 kroner. Derudover kan man sågar købte et ekstra batteri for kun 250 kroner, så man kan flyve i dobbelt så lang tid.

Prisen indikerer naturligvis, at det ikke er en stor og professionel drone. Det er det ikke. Det er en mellemting mellem en Hubsan X4 og en AR Drone 2.0. Den er større og kan flere ting end en Hubsan, men samtidig er den også betydeligt mindre end en AR Drone 2.0.

Helt ny betjening legende let.

Langt de fleste droner, er meget svære at styre. Det er Rolling Spider ikke.

For at kunne betjene din Rollig Spider drone, skal du downloade Parrots Mini Drones app. Appen fås til både iOS & Android telefoner.

I Appen er der en controller-skærm, som du kan styre din drone med. Vil du have dronen højere op? Så løfter du bare ikonet op. Vil du hellere styre dronen med din smartphone ved hjælp af bevægelsessensorer, kan du også gøre det. Med et tryk på en knap du fx lave et loop, eller et af de mange andre stunts.

Nogle kan lide det andre kan ikke. Pga. den nemme navigation, henvender Rolling Spider sig også til unge mennesker, som ikke har prøvet kræfter med droner før.

En drone, alle kan lide!

Der er ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en anderledes drone, som er til dig, som gerne vil have sjov og knapt så meget af det professionelle.