Parrot Bebop drone

I starten af 2015 blev den hidtil mest avancerede drone, Parrot Bebop, lanceret. Parrot Bebop er Parrots anden store drone, hvor den tidligere AR Drone 2.0 efterhånden havde et par år på bagen. Nu er der kommet en ny drone fra Parrot. Nemlig, Bebop drone.

Parrot Bebop drone er den hidtil mest avancerede drone af Parrot og måske også af alle droner?

Bebop drone henvender sig til stort set alle. Dronen har stort fokus på kameraet, da dette er blevet betydeligt opgraderet. Kameraet optager i HD med hele 14 megapixels og en avanceret stabiliserings-teknik.

En værdig afløser til AR Drone 2.0.

Parrot Bebop dronen afløser som sagt den populære AR Drone 2.0, som også er udviklet og produceret af Parrot. Bebop dronen er en værdig afløser.

.. og hvorfor er Bebop en bedre drone end AR Drone 2.0?

Det er der flere grunde til. Start med at se den officielle launch video af Bebop drone.

Lad os sætte det op i punktform. Hvorfor er Bebop dronen bedre end den forrige AR Drone 2.0?

  • Ekstremt forbedret kamera. En af de ting som virkelig er blevet sat fokus på, er et langt bedre kamera. Det kamera som AR Drone 2.0 havde, var sågar ikke engang halvt så godt som det kamera Bebop dronen har. Kameraet har 14 megapixels. Kameraet har ligeledes en stabilisator, som gør at videoerne ikke hakker så meget i det. Kameraet er langt bedre.
  • Indendørs flyvning gjort bedre. Bebop dronen er mindre end AR Drone 2.0, samtidig med at den også er sikrere. Med Bebop dronen medfølger der også et skjold, som kan sættes på siderne af dronen. På den måde vil der ikke ske propellerne noget, hvis du f.eks. flyver ind i en væg eller laver en katastrofal landing.
  • Forbedret applikation til smartphones og tablets. Applikationen der bruges til at styre Bebop dronen med, er blevet langt bedre. Der er kommet mange flere funktioner, såsom first person view piloting (HD streaming direkte fra kameraet til din smartphone eller tablet). Generelt er applikationen meget forbedret.

Sikkerheden er sat i højsædet.

Parret Bebop flyvning indendørs
Parret Bebop flyvning indendørs

Parrot har altid gået meget op i sikkerheden ved deres droner. Parrot Bebop dronen har et medfølgende skjold, som kan sættes på begge sider af dronen. Skjoldet vejer ikke mere end 20-30 gram, hvorfor det ikke vil påvirke dronens batterilevetid, stabilitet, m.v. Skjoldet er langt mindre og smallere end det tidligere skjold, til AR.Drone 2.0. En klar forbedring.

Udover skjoldet, er der kommet flere sikkerhedsforanstaltninger.

Sikkerhedsforanstaltninger, som ikke påvirker det sjove ved droner. Heldigvis.

Propellerne har fået en såkaldt feather-weight ABS reinforced structure. Det er en slags lås til propellerne, som gør at propellerne holder i langt længere tid. Når man fløj med droner før i tiden og stødte ind i noget, så fløj propellerne af og dronen faldt til jorden. Det sker ikke så ofte nu.

Parrot Bebop dronen er en sikker drone, der henvender sig til almindelige ikke-tekniske mennesker, men også fotografer og film-skabere. Dronen er en af de bedste på markedet, slår DroneInfo.dks vurdering fast.

Tekniske specifikationer.

.. og nu til de nørdede facts. Vil du læse mere om dronen hos en forhandler eller sågar købe dronen, så tjek vores links i bunden af denne side.

Dronen har en hastighed på hele 13 m/s. Det er en af de hurtigere droner.

Sending power på Wi-Fi antennerne er op til 26 dBm. Antennen kører med 2.4 og 5 GHz.

Kamerat har mulighed for at lave den såkaldte Fisheye-effekt. Kameraet har 6 optiske elementer og en 14 Mega pixels sensor. Video stabilisatoren er digital med 3-axes. Video definitionen er 1920x1080p (30fps). Billede definitionen er 40963072 px. Dronen har en hukommelse (billeder & videoer) på hele 8 GB flash.

Batteriet har en flyvetid på hele 22 minutter. Det er i den høje ende af skalaen. Lithium Polymer er 1200 mAh.

Dronen har en vægt på 390 gram. Med dronens skjold vejer dronen 410 gram. Begge er med batteri inkluderet.

Ved køb af dronen, medfølger følgende: 1x Parrot Bebop drone. 2x batterier. 1x batterioplader. 1x micro USB kabel. 2x indendørs skjold. 4x ekstra propeller. 1x propel monterings-værktøj. 1x hurtigstarts brugervejledning.

Ekstra: Videoer af Bebop dronen.

Endnu ikke helt sikker på hvad Bebop dronen kan? Se de officielle videoer herunder. Det er en såkaldt tutorial-serie fra Parrot. Meget brugervenlig, hvis du allerede har købt en Bebop drone.

Tutorial #1 opsatart af dronen

Tutorial #2 flyvning med dronen

Tutorial #3 Optagelser med dronen