Jumping Sumo Mini Drone Parrot

Jumping Sumo er et af Parrots nyeste skud fra stammen. Jumping Sumo er den del af Parrots Mini Drone serie og vi tør godt påstå, at du ikke har set en drone, der kan hvad Jumping Sumo kan! Vi har taget et kig på, hvad der gør denne Mini Drone så speciel.

En atypisk must-have drone

Her på redaktionen var vi ikke i tvivl, da vi første gang fik lov til at lege med Jumping Sumodet bliver et af de helt store hits i 2015!

Innovationen og dens atypiske udseende gør den ultra charmerende og så har den en bevægeligheden og teknologi, der ikke ses på mange andre droner. Produktudviklingen har båret frugt fra Parrots side vi hos DroneInfo.dk er i hvertfald imponerede.

Mini Drone serien er relativ ny serie af droner, som skal tilgodese de mindre øvede drone-brugere. Legebørnene (i alle aldre!) er sat i fokus, og en drone som Jumping Sumo er som skabt til at få timevis af sjov ind i hverdagen.

Video: Jumping Sumo Mini Drone i aktion

Jumping Sumo en drone du ikke har set før!

Det kan godt være, at et billede siger mere end 1.000 ord men en god video er altså bare smartere. Efter at have set ovenstående video har man et godt billede af, hvad Jumping Sumo er for en drone og det er helt sikkert ikke en, som du har set før.

Dronen er ikke en, der kan flyve men tæt på! Den kan hoppe op til 80 cm i højde samt længde og så lander den naturligvis altid på hjulene. Udover det er det et fantastisk legetøj til forhindringsbaner fjedrerne indbygget i dronen gør nemlig, at du kan skubbe de genstande væk, der skulle ligge i vejen for dig.

Det vel nok smarteste er dog, at du kan styre din Jumping Sumo via din mobil eller tablet! Med det påmonterede kamera på dronen, kan du altid følge med i, hvad der sker og hvad der venter forude. Se et eksempel på dette i videoen herover.

Du kan nu skabe ravage i huset mens du ligger i sengen, ved at styre din Jumping Sumo ved hjælp af din tablet eller mobil.

Jumping Sumo Dronen der er skarpere end en radiostyret bil!

Zigzag kørsel, hurtig 90 graders rotation, gyroskop og hastighedsmåler dét og meget mere, er hvad du får ved at købe en Jumping Sumo. Radiostyrede biler kan ikke konkurrere med den her Mini Drone, hvis man er ude efter et sjovt og teknologisk legetøj. Med andre ord et vaske ægte gadget!

Er du derfor ude efter sjov og ballede pakket i et gadget, der ikke på nogen måde springer økonomien? Så er Jumping Sumo det rette valg!