Hubsan X4 Mini Quadcopter

Hubsan X4 er markedets billigste og populærest quadcopter (drone), som ikke er større end en god håndflade og vejer under 40 gram.

Herligheden vejer under 40 gram og kan flyve både inden- og udendørs.

Tag ikke fejl at størrelsen selvom den er lille, er den meget teknologisk. Selv de meget øvede drone-brugere flyver med Hubsan X4 droner.

Hubsan X4 er den billigste drone på markedet. Dronen koster ikke mere end 379 kroner. Oven i dronen, følger der sågar også ekstraudstyr med i form af ekstra propeller og batterier.

Hubsan X4 kan også købes med indbygget kamera, så man kan optage sine egne videoer og overføre til computeren. Denne version koster 449 kroner og er derfor 70 kroner dyrere end den uden kamera.

Hubsan x4 har 4 LED lys en under hver propel. Det stærke LED lys gør at man nemt kan flyve med dronen når der er mørkt, samt ved svag belysning. Ligeledes bruges de 4 LED lys også til at videregive information til føreren af dronen. Hvis alle 4 LED lys blinker, betyder det at dronen er løbet tør for strøm. Hvis blot 2 LED lys blinker, betyder det at controlleren (fjernbetjeningen) ikke er forbundet med dronen.

 Nem & hurtig kontrol med den enkle fjernbetjening

Fjernbetjeningen som man styrer Hubsan X4 dronen med, er så enkel som den kan være.

De primære knapper som man bruger når dronen er i luften, er de 2 styrepinde. Styrepinden til venstre regulerer hvor højt dronen skal flyve om man vil, hastigheden. Styrepinden til højre er ja, styrepinden den man styrer retningen med.

Tallet i midten af den lille skærm på fjernbetjening, viser hastigheden på dronen. Når den er på 100 flyver den med fuld speed, mens den er på 50 flyver den på halv speed.

Fjernebetjeningen er nem og enkel lige til at finde ud af.

Ekstraudstyr og batterier følger med

Tro det eller ej, så følger der sågar også ekstraudstyr med.

Prisen for en Hubsan X4 drone er 379 kroner, hvilket i sig selv er en ekstremt lav pris for en drone. I hele pakken er der følgende udstyr:

  • Hubsan X4 dronen.
  • Hubsan x4 fjernebetjeningen.
  • 2x batterier.
  • USB oplader til batterierne.
  • 4x propeller 2 af hver farve.

Det er en ekstremt lav pris, som man ikke finder andre steder. Det er værd at huske på, at selvom Hubsan X4 ultimativt er den billigste drone, så er den spækket med teknik og lavet af god kvalitet. Hubsan X4 henvender sig selvfølgelig ikke til de hardcore-drone fans, men som en start drone eller som et billigt alternativ, er det en rigtig populær og god drone.