Alle artiklerDroner

Droner kan skabe arbejdspladser!

Droner er stadig et ganske nyt gadget for mange danskere, og for mange er det svært at se, hvad disse droner skal kunne gøre godt for.

Har du læst lidt med her på siden, så har man ved flere lejligheder kunnet læse, hvad de i dagligdagen vil kunne bruges/bliver brugt til hos eksempelvis ejendomsmæglere.

Én ting er dog, hvad enkelte virksomheder bruger deres indkøbte drone til – en anden ting er, hvad dronerne åbner op for af virksomhedsmuligheder.

”All-around drone service”

Ikke alle virksomheder har brug for en drone – i hvert fald ikke mere end et par dage om året. Mange vil ej heller kunne lægge tid af til, at deres medarbejdere først skal finde ud af, hvordan og hvorledes sådan en drone fungerer til det ønskede arbejde.

Derfor vil der helt naturligt kunne opstå efterspørgsel på et sted, hvor sådanne opgaver kan outsources til personer, hvis ekspertise indenfor faget er betydeligt højere.

”Lej-en-drone”

Har virksomheder derimod mod på at forsøge sig med en drone, men uden at ville ud og investere i en ny, så vil der uden tvivl blive efterspurgt et sted, hvor det er muligt at leje en drone. Det vil især være smart for virksomheder, der ikke har kapitalen til at smide efter et ”nyttigt legetøj”.

Disse to virksomhedsformer er bare de mest indlysende idéer af mange, hvori droner indgår som det primære serviceprodukt. Der kan ikke sås tvivl om, at droner kan og vil skabe endnu flere arbejdspladser i fremtiden – men hvornår vi får droneindustriens boom at se, har vi stadig til gode.