Alle artiklerDroner

Droner i fremtiden – levering med droner?

Der bliver generelt ikke snakket så meget om droner i det danske samfund, da det for de fleste ligger en del år ud i fremtiden, at vi skal gøre brug af disse smarte gadgets. Om ikke andet kom Amazon dog ud med en utrolig nyhed ultimo år 2013 – de vil nemlig forsøge sig med levering ved hjælp droner.

Om det indenfor en overskuelig fremtid bliver en realitet eller ej, må tiden vise men det skabte uden tvivl opmærksomhed og diskussion omkring de fjernstyrede droner, og det er måske derfor, at du i dag læser med på dette blogindlæg?

Der kan ikke herske speciel stor tvivl om, at vi vil se mere og mere til dronerne i fremtiden. Anvendelsesmuligheder vil blive opdaget, og man vil indenfor forskellige brancher se flere og flere investere i at få et par droner ud. Bare for at tage et eksempel, er der flere og flere ejendomsmæglere, som gør brug af droner for at få skudt nogle flotte luftfotos af husene. Dette er både tidsbesparende og smart, og ikke nok med det, så vil det uden tvivl tjene sig selv hjem igen.

Derudover kan bl.a. landmænd have god gavn af at gøre brug af droner – skal man tjekke, hvad der sker nede for enden af marken, så sender man bare en drone afsted – smart ikke?

På den måde er der mange forskellige erhverv, som vil finde arbejdet en del lettere med en drone, og det er bare et spørgsmål om tid, før vi kommer til at se flere af dem.

Privatforbruger? Ingen problemer!

Flere og flere vælger også at anskaffe dig en drone for sjov og hyggens skyld. Vi husker alle, da vi som små stod med en fjernstyret racerbil. Den glæde det vakte i os, vil uden tvivl komme tilbage med fornyet kraft, når du nu har muligheden for at se dit gadget flyveafsted med en fjernstyret drone. Man kan næsten se det som en opgradering af racerbilerne! Dette er også grunden til, at der findes ”billige” droner, som mest af alt bruges som ”legetøj”.

Prøv engang og tænk dette scenarie igennem. Du og nogle venner beslutter jeg at købe en drone hver. I giver hinanden 1 uge til at træne i, og efterfølgende er der dømt herreaften med grill og drone-race! Bor i tæt på en mark, vil det være et genialt sted at afholde sådan en konkurrence – husk dog på, at det skal overholde reglerne for fjernstyrede droner!

Vi er helt vilde med droner, og det håber vi også, at du bliver! Det er legetøj i særklasse, men samtidig også et arbejdsredskab, som vil kunne løse en masse arbejdsopgaver på en smart måde – og alt sammen til en super favorabel pris. Skulle du være i tvivl om, hvilken drone du burde købe, så kan du læse meget mere om det her på siden

Læs mere om droner:

Har du allerede erfaringer med droner? Så lad os alle høre om det! Skriv en kommentar herunder, og lad os få startet en debat!