DJI Phantom

En DJI Phantom er en fjernstyret mini drone, som har 4 propeller og et fantastisk design. En DJI Phantom kan flyve op til 100 meter op i luften, samt nødlande helt af sig selv præcis der hvor den steg op, hvis der sker en teknisk fejl, eller sågar hvis den er ved at løbe tør for strøm.

DJI Phantom droner:

Med en DJI Phantom kan du flyve i op til 15 minutter i al slags vejr, samtidigt med at du kan få taget nogle fantastiske billeder af dit hus, din by, eller sågar af hele landskabet.

En DJI Phantom har mange muligheder. De muligheder, vil vi præsentere for dig i denne tekst. God fornøjelse.

DJI Phantom er bedre end de fleste

Det lyder som en salgstale, hvilket det måske også er, men det ændrer ikke på at DJI Phantom er en af de bedste droner til dato. Drone branchen er meget ny, og den har ikke eksisteret i mange år. Der er mange mennesker der forbinder droner med USAs store ubemandede jetjagere (droner), men i dette sammenhæng er en drone, en DJI Phantom en slags fjernstyret helikopter, som kan flyve af sig selv, helt uden at du bruger din kontroller. Du kan selvfølgelig også selv styre den.

Grunden til at vi skriver at DJI Phantom er bedre end de fleste andre droner, er fordi at den har rigtig mange features. Den er et teknisk vidunder (skal vi nok komme ind på senere), men den har også et fantastisk design og et holdbart design. Ikke nok med at DJI Innovations har lavet et fantastisk design til deres populære drone, så har de også lavet et meget holdbart design. DJI Innovations (dem der står bag DJI Phantom) skriver sågar på deres eget internationale website, at man sagtens kan tage sin DJI Phantom med i rygsækken eller tasken, blot man husker at tage propellerne af (de kan hurtigt sættes på).

Derfor skal du ikke være bange for, at den skal gå i stykker, første gang du (måske) styrter ned.

Et teknisk vidunder

Hvis man er til teknik er denne drone helt sikkert noget for dig.

DJI Phantom har rigtig mange tekniske features. En af de helt store features, er at den kan vende tilbage til sin startposition. Hvis dronen kan mærke at der er noget galt, flyver den automatisk hen til dens startposition der hvor den lettede sidste gang. Ligeledes, hvis der ikke er mere batteri, flyver den også tilbage til sin startposition.

Dronen tager simpelthen kontrollen, og så kan du hverken bevæge dronen eller sågar slukke den.

Hvad nu hvis der blæser? Ja, det kan dronen finde ud af. DJI Phantom er opkoblet et verdensomspændende vejrkort, således at den nogenlunde ved, hvordan vejret er. Dette sker ved hjælp af dens indbyggede GPS mode, samt satelitter, som også hjælper dronen med hele tiden at finde ud af, hvor højt den er oppe i luften, samt hvorhenne den er fx 50 meter nord for dig, 20 meter syd for dig, 15 meter over dig, osv.

Ikke nok med at den selv kan tage kontrollen, så kan den også flyve selv. Hvis du fx skal klø dig på benet, sparke bolden til hunden eller lignende, så no-worry. DJI Phantom flyver stabilt i luften, der hvor du efterlod den, indtil du er klar til at flyve igen.

Du skal du være opmærksom på, at den kun kan flyve i 10-15 minutter på en ladning. Men heldigvis kan man for få hundrede kroner købe ekstra batterier, således at man altid kan have et par ekstra med i tasken.

Teknikken er gjort brugervenlig, således at alle kan finde ud af at flyve med dronen.

GoPro Kamera + DJI Phantom = fantastiske videoer

Hvis du er fotograf, blot vil tage nogle fede biller, eller måske skal optage et videoklip som du skal bruge i en video, film, tv-udsendelse, eller lignende, er en DJI Phantom genial.

Det er nemlig muligt at koble et GoPro kamera fast til sin DJI Phantom.

Et GoPro kamera er et meget anerkendt og populært kamera, som primært bliver brugt til at optage action-optagelser med altså videoer/optagelser, hvor tingene bevæger sig hurtigt, så kameraet skal nå at få alle detaljerne med. Et GoPro kamera er af fantastisk kvalitet, kan selvfølgelig optage i HD kvalitet, og sidder solidt fast under din DJI Phantom. Vi anbefaler at du gør brug af et GoPro Hero, GoPro Hero 2, eller GoPro Hero 3 kamera, da denne model passer ekstra godt til en DJI Phantom.

Priserne på et GoPro kamera svinger alt efter hvilken version man skal have fat i, men man skal regne med omkring 1.500,- for den billigste model, og helt op over 3.000,- for den dyreste model.

Det er ikke nødvendigt at gøre brug af et GoPro kamera til sin DJI Phantom. Man skal dog huske på at man ikke kan optage nogle videoer med sin DJI Phantom, hvis man ikke har et GoPro kamera der er nemlig ikke et indbygget kamera.

Men det ænder ikke på, hvor en fantastisk drone det er.

Hvorfor købe en DJI Phantom?

Der er rigtig mange grunde til at du skal købe en DJI Phantom.

Det er vigtigt at slå fast, at en DJI Phantom blot er en drone ligesom alle de andre droner. DJI Phantom har en pris på små 4.000 kroner, hvilket selvfølgelig er en del. Hvis man tænker på hvor meget teknik der er i dronen, hvor lang tid den kan holde (den går ikke bare sådan lige i stykker), så er prisen bestemt retfærdig. En DJI Phantom er kvalitet. Ingen tvivl om det.

Men hvorfor købe en DJI Phantom fremfor en anden drone?

Det er kvalitet. Det lyder kliche, men det er det virkelig. Som nævnt tidligere kan en DJI Phantom holde til at ligge i en taske eller sågar en rygsæk, hvis blot man husker at afmontere propellerne. Kig på den så er du ikke i tvivl om, at det er kvalitet, der kan holde i mange år, hvis blot du behandler det forsvarligt.

Kombinationen mellem GoPro kamera og dronen. Det er virkelig fantastisk at man kan montere et af verdens populæreste (og bedste) actionkameraer som professionelle fotografer, stunt-mænd, m.v. bruger, på sin drone. Man kan få nogle af de mest fantastiske billeder. Du kan optage videoer af hele flyveturen, uden at det ryster. DJI Phantom gør sit for at holde dronen stabilt i luften, men GoPro kamerat bliver monteret på et medfølgende stativ, som også gør sit til at kameraet bliver holdt stabilt i luften. Nåja så kan du, zoome ind, og se flere kilometer væk, hvis du flyver højt op, er ude på landet (eller i et område med lave huse/ingen skyskrabere/lejligheder), samt at der selvfølgelig er klart og godt vejr.

Den er for sej! Der er en grund til at en DJI Phantom er den mest solgte drone den har en fair pris, det er kvalitet, og så er den bare sej! En investering i en DJI Phantom, er med garanti en god investering. Ikke blot for din pengepung også for dit humør, dine venner, familiemedlemmer, og alle andre, som kan se dig, blive glad af at flyve med din DJI Phantom samt se de gode videoer fra luften!