DJI Phantom 2 Vision

DJI Phantom Vision er 2013 og 2014s helt store hit indenfor droner. Forskellen på DJI Phantom og DJI Phantom Vision er rigtig stor, og den har allerede solgt mange flere end forgængeren, DJI Phantom både i USA, men også i Danmark.

DJI Phantom Vision er en drone som du kan tage med dig overalt, optage flotte videoer og generelt få en masse sjov ud af. Ikke nok med at den har et indbygget kamera, så har den også en flyvetid på hele 25-30 minutter. Ligeledes er der udviklet en rigtig god APP, så du kan følge med i hvad du optager, samt hvad du skal optage. Det er en revolution indenfor droner.

 

DJI Phamtom 2 Vision den nye revolutionerende drone

Dronen er noget for sig selv. Med en DJI Phantom Vision kan du få adskillige timer slået i ihjel, med ren og skær morskab. Man bliver aldrig træt af at flyve med en DJI Phantom Vision.

Fordele ved den nye DJI Phantom 2 Vision:

Op til 25 minutters flyvetid (før: kun 15!)
Indbygget kamera (du skal ikke investere +2k i et kamera, som med den ældre model)
Smartphone som monitor (ny APP)
.. og mange flere fordele!

Hvad venter du på? Læs mere og køb din DJI Phantom 2 Vision i dag. Gå til Danmarks billigste forhandler, Dandrone klik her!

Video: Se DJI Phantom Vision i aktion

Indbygget kamera med vippefunktion

En af de helt store forskelle på den originale DJI Phantom og den nye Vision, er det indbyggede kamera.

Den originale DJI Phantom har ikke noget indbygget kamera, men blot en holder til et GoPro kamera som man kan købe ved siden af. Et GoPro kamera koster nemt et par tusinde kroner.

Dog er det nødvendigvis ikke en fordel, at DJI Phantom Vision har et indbygget kamera. Det indbyggede kamera er i god kvalitet, men det er desværre ikke i så god kvalitet som et GoPro kamera. Fordelen ved det indbyggede kamera i DJI Phantom Vision er at det sidder på en innovativ silikone-holder, som gør at kameraet ikke ryster når dronen fx drejer, eller hvis der blæser. Ligeledes kører kameraet automatisk op og ned, hvilket gør at du kan styre hvor du vil optage videoer henne, direkte fra din smartphone applikationen. Det er aldrig set før! Du kan altså dreje kameraet uden at dreje dronen!

For almindelige mennesker er en DJI Phantom Vision et rigtigt godt valg. Det kan det sågar også være for fotografer, men hvis man går vildt meget op i kvaliteten, er det måske værd at overveje, om man ikke skal gøre brug af en DJI Phantom med et GoPro kamera i stedet for. Men: det indbyggede DJI Phantom Vision kamera er altså også godt.

DJI Phantom 2 Vision applikation app

En anden stor forskel på denne nye drone og de forhenværende, er at den har tilknyttet en applikation. Applikationen kan downloades til iOS (link) samt android.

Applikationen afløser ikke det traditionelle joystick, men gør det blot meget sjovere. Med appen kan du optage videoer, se hvad du optager, bevæge kameraet på dronen mens det er i luften, zoome ind, zoome ud, ændrer på de generelle kamera-indstillinger, og en hel del andre ting. Du kan selvfølgelig også ændre indstillinger på dronen.

DJI Phantom vision er ikke den eneste drone man kan få med en applikation, men det er uden tvivl den mest tekniske drone. Det var den før applikationen kom til verden og nu er den endnu mere teknisk. Selvom den er teknisk, er den også nem at betjene.

Applikationen kan også fortælle dig mere detaljerede ting, såsom hvor langt dronen er væk fra dig, hvor højt den er oppe i luften, samt hvor hurtigt dronen flyver.

Med applikationen er der lagt op til en masse sjove timer med DJI Phantom Vision. Ikke nok med at normale mennesker kan få nytte af denne funktion, så kan fotografer, og andre foto&video-interesserede også.

Et vidunder. Det er, hvad det er. Et vidunder.

Forbedret flyveevne bedre batteri og nye propeller

Et af de helt store problemer med den første DJI Phantom var, at batteriet ikke var stor nok. Nåja sådan er det med de fleste elektriske ting, såsom fjernstyrede biler, både, helikopterer, osv, ikke?

Med DJI Phantom Vision er problemet løst. Det nye batteri holder helt op til 25 minutter i luften, hvilket er 10 minutter mere end den originale drone fra DJI Innovations. Derudover er det blevet endnu lettere og hurtigere at skifte batteri på dronen, således at du faktisk kan flyve i 2x 20-25 minutter eller x3-4, alt efter hvor mange ekstra batterier du har. Smart, ikke? Problem = solved!

Grunden til den bedre flyvetid, skyldes til dels de nye propeller. De nye propeller er meget bedre end før. De har en bedre evne til at holde dronen oppe i luften, uden at bruge så meget batteri som før. Du kan se, dronen, og de nye propeller herunder på billedet.

Når du køber en DJI Phantom Vision bliver den desuden leveret flyveklar. Det eneste du skal gøre er at lade batteriet op, smide batterier i joysticket/controlleren, og så er du klar til at flyve!