DJI Phantom FC40

DJI Phantom FC40 er den nyeste drone i DJI Phantom-serien.

Det specielle ved Phantom FC40 er at der medfølger et kamera. Derudover er det helt specielle ved denne drone, at prisen er den lavede på en DJI-drone nogensinde. Prisen er kun 3.495 kroner for en DJI-drone hvor der oven i købet er inkluderet et smart FC40 kamera i prisen.

Det bliver ikke billigere at komme i gang med droner.

Forhandlere (klik på logo for at gå til forhandleren):

FC40 kamera perfekt til luftvideo & foto

Den helt store ændring i forhold til andre droner i DJI-serien, er at der medfølger et unikt FC40 kamera med denne drone.

Et FC40 kamera er ikke lige så godt som et GoPro kamera (til 2000 kroner, ca), men til nybegynderen er det fint. Kameraet kan alligevel optage i hele 720p (HD kvalitet) og kører på en 2.4GHX WiFi-forbindelse. Dette giver FPV (First Person View) hvor du ved hjælp af applikationen til iOS & Android kan se det som kameraet filmer i nutid. Uden forsinkelser.

Dette gør at du kan lave fantastiske videoer, men også at det er nemmere at styre dronen. Du ved altid i hvilken retning dronen flyver.

Et FC40 kamera kan desuden lave op til 10x digital zoom, så du kan få alle detaljerne med. Perfekt til en fed luftvideo!

Note: Hvis du med tiden vil have et bedre kamera, kan du sagtens udskifte dit FC40 kamera med et GoPro kamera. Dog er et FC40 kamera udemærket til at starte med.

En gadget til fotograferne og drengerøvene

Denne drone vil uden tvivl blive en af de populæreste, hvis ikke den populæreste.

Hvorfor vil den blive så populær? Fordi den henvender sig til alle! (næsten).

  • Er du fotograf? Med en drone som denne kan du optage fantastiske luftvideoer og tage fantastiske billeder med det medfølgende FC40 kamera. Dronen kan flyve med GPS og har en gyro indbygget, således at man minimerer stød og dårlig videokvalitet.
  • Er du drengerøv? Med en Phantom FC40 kan du udover at optage fede videoer og tage fantastiske billeder også lave tricks med dronen i luften, lave flyveruter, duellere mod andre droner, og en hel del mere.

Med andre ord: med en drone kommer du aldrig til at kede dig!

 Flyveklar fra levering flyv med det samme

Det er ikke noget samlesæt.

Din DJI Phantom FC40 er klar ved levering. Det eneste du skal gøre er at kalibrere fjernbetjeningen med dronen, samt sætte kameraet på dronen. 1, 2, 3 du er klar til at flyve.

Med en flyvetid på omkring 15 minutter er der rigeligt med tid til at optage fede luftvideoer. Det er desuden muligt at købe ekstra batterier, såfremt man ikke synes at 15 minutter er nok. Med et batteri har du lige pludselig 30 minutters flyvetid. Cool, ikke?

Vi gør opmærksom på at du skal bruge en smartphone til denne drone, da du ved hjælp af en applikation til iOS & Android kan optage videoer og tage billeder med kameraet. Din smartphone kan nemt sættes på DJI fjernbetjeningen, så du ikke skal stå med to enheder. Din smartphone vil blive brugt som en skærm.

Hent applikationerne:

Tekniske specifikationer

.. og nu til de nørdede facts.

 

Lyder det som en drone for dig?