DJI Phantom 2 og med Zenmuse H3-2D

DJI Phantom 2 har næsten det samme design som forgængeren Phantom 1, mens ydeevnen er blevet væsentligt forbedret. Op til 25 minutters flyvetid og et lækkert Zenmuse-stativ, der gør dine luftvideoer endnu bedre.

Det er bare nogle af de mange features, som Phantom 2 har at byde på.

Hvis du går op i videokvalitet og billeder, så er denne drone helt sikkert det rette valg for dig. Hvis du derimod bare skal have en drone og ikke skal bruge video og billeder til så meget, anbefaler vi at du kigger på en DJI Phantom Vision eller DJI Phantom FC40.

Forhandlere af DJI Phantom 2:

 

Forbedret Phanton-drone med kamerastabilisator

Den helt store forskel på denne Phantom-drone, er at der er mulighed for levering med en kamerastabilisator i form af Zenmuse H3-2D.

Zenmuse er en kamerastabilisator, som gør at luftvideoerne ikke ryster faktisk er den helt ned til +0.08 procents nøjagtighed. Dette gør at luftvideoer taget med en Phantom-drone med en Zenmuse-kamerastabilisator, sagtens kan bruges til professionelle videoer fx reklamer, tv produktion, og lignende.

Zenmuse er et ophæng du kan sætte under en Phantom-drone, som man kan sætte sit GoPro kamera i. Når Phantom-dronen drejer, vil kameraet ikke dreje eller tilte. Det vil forholde sig i en ret vinkel, takket være kamerastabilisatoren i Zenmuse ophænget.

Se videoen herunder, som er optaget af en Phantom drone med et GoPro kamera og en Zenmuse-kamerastabilisator.

DJI Phantom 2 ekstra og bedre features

Der er en grund til at det er en 2er det er en fortsættelse af 1erne. En forbedret version med ekstra og bedre features.

En af de helt store ændringer ved Phantom 2, er at den har op mod 50% længere flyvetidend 1eren. Batteriet er ikke blevet større teknologien er blot blevet bedre og mere avanceret. Den første DJI Phantom kunne flyve i 10-15 minutter, inden den skulle ned og skifte batterier. Phantom 2 har en flyvetid på 20-25 minutter, inden den skal ned og skifte batteri. Der er grundlag for at kunne optage nogle gode og lange videoer!

Phantom 2 har også en ekstra Can-bus port, hvilket giver dig mulighed for at tilslutte ekstra tilbehør uden bøvl. Det er fx muligt at tilslutte en Basekontrol (Base Control). Base Control er en måde hvorpå du kan programmere ruter ind på Phantom 2, fra iPad eller PC og herefter kan dronen flyve ruten, helt automatisk. Base Control giver ekstra muligheder, for dem der vil tage flyvning med drone til et højere niveau.

Phantom 2 er også blevet nemmere at finde ud af fx kan du skifte batteri på få sekunder, blot ved at trække batteriet ud og indsætte det nye batteri. Ligeledes har Phantom 2 også selvstrammende propeller, som du nemt og hurtigt kan skrue på uden værktøj.

Det bliver ikke nemmere!

Hvad koster en DJI Phantom 2?

Alt i alt er det en forbedret drone stadigvæk til en fair pris -, som henvender sig til den brede del af drone-befolkningen. Der er mulighed for at købe Phantom 2 med eller uden kamerastabilisator. Hvis man går meget op i at tage billeder og optage videoer, kan det godt betale sig at investere i en Zenmuse kamerastabilisator. Hvis ikke, så er en Phantom 2 uden en kamerastabilisator, men blot et GoPro kamera også en god løsning.

En Phantom 2 med kamerastabilisator (Zenmuse) koster 7.495 kr. En Phantom 2 uden kamerastabilisator koster 4.995 kr.

Videoguides til DJI Phantom 2

Introduktion til Phantom 2.

Udpakning og samling af Phantom 2.

Har du købt Zenmuse? Installation af Zenmuse kamerastabilisator.