DJI Inspire 1

DJI Inspire 1 er en ny og revolutionerende drone fra DJI Innovations, som står bag flere populære og anerkendte droner, som f.eks. DJI Phantom Vision Plus og DJI Phantom FC40. DJI Inspire 1 er en af de helt nye droner på markedet, som er teknisk revolutionerende. Aldrig før er der set en så professionel drone, med så mange egenskaber og funktioner.

Alt sammen er pakket ind i et brugervenligt system, så almindelige danskere kan finde ud af at bruge dronen.

Video: Indtroduktion af DJI Inspire 1.

Den officielle video af DJI Inspire 1 fra DJI Innovations.

En teknisk video-drone.

Dronen fra DJI Innovations er meget teknisk. Hele DJI Inspire 1 dronen er opbygget efter, at den skal kunne optage fantastiske billeder. Det kan den. F.eks. kan du med et enkelt tryk på en knap, få alle 4 rotorblade til at hæve sig 10 cm. Dette gør at kameraet kan optage i hele 380 grader uden at blive forstyrret af dronen. Du kan altså ikke se på videoen/billederne som dronen optager, i hvilken retning dronen flyver.

Krystalklare billeder Det er, hvad DJI Inspire 1 giver dig. DJI Inspire 1 har til dags dato det bedste kamera, der overhovedet er monteret på en drone. Kameraet kan optage i hele 4K med 24-30 fps eller hvad der svarer til 180p på 24-60 fps. Billederne bliver taget med op til 12 megapixel.

Kameraet er ligeledes udstyret med en 1/2, 3 CMOS sensor og en 94 vindvinkel FOV linse.

Lad mig oversætte facts for jer ikke-nørdede mennesker: det er et rigtig godt kamera!

Udover et 4K kamera, er der også andre unikke features. F.eks. giver kameraet dig adgang til LIVE HD streaming på din smartphone eller tablet. Det betyder at du direkte på din smartphone eller tablet, kan følge med i hvad kameraet ser mens det optager. På den måde kan du lave de mest fantastiske videoer.

Kraftfuld fjernbetjening helt nyt.

Ofte plejer fjernbetjeningerne til DJI dronerne at være meget simple. De har faktisk hele tiden haft det samme simple designet. Det er lavet om nu. For selvom designet stadigvæk er i samme stil, er der blevet tilføjet ekstra funktioner. Direkte fra fjernbetjeningen kan du nemlig starte/stoppe video-optagelserne, og tage billeder. Ligeledes giver DJI Inspire 1 dig mulighed for at bruge to fjernbetjeninger på samme tid.

.. og hvordan skal du kunne betjene to fjernbetjeninger på samme tid?

Bare rolig det skal du ikke.

Tag din ven eller familiemedlem med ud og flyv med dronen. På den måde kan I begge styre dronen på samme tid, som sikrer 100% optimal videokvalitet og præcision. Ligeledes kan det også gøres således at den ene styrer dronen, mens den anden styrer kameraet. Det er ikke nødvendigt med to fjernbetjeninger, men muligheden er der.

Se fjerbetjeningen herunder. Bemærk den unikke mulighed for at montere en iPad, hvor du bla. kan planlægge ruter og streame live i HD fra kameraet.

Indendørs flyvning med DJI Inspire 1.

Dette er en anderledes drone. Det har vi allerede nævnt. Der er absolut ingen tvivl om at det er den mest kontrollerbare drone nogensinde, hvorfor den også er egnet til at flyve indendørs. Vi anbefaler naturligvis ikke at den skal flyves med, inde i et almindeligt parcelhus (selvom man godt kan). Den er dog særdeles god at flyve med inde i store haller, hvor der er plads. Naturligvis kan der ikke komme mange gode videoer ud af det, men muligheden er der og du kan træne dine skillz med din DJI Inspire 1 indendørs specielt når det regner udenfor.

Luksuriøse detaljer der aldrig er set før.

DJI Inspire 1 har nogle fantastiske detaljer, som man nemt kan overse.

  • F.eks. har den et Powerful Propulsion System, som gør at propellerne ikke kan falde af. De tidligere droner kunne have uheldige problemer med at propellerne falder af f.eks. hvis propellen strejfer fast materiale.
  • Aerodynamic Transforming Design. Dette er helt nyt. Dronen kan transformere sig om til at være aerodynamisk, ved at hæve propellerne 5-10 cm højere op. Det giver også unikke muligheder for at optage via. kameraet, da det er helt uforstyrret og dermed får du et 360 graders view.
  • Vision Positioning System. DJI Inspire 1 har taget den bedste ting fra DJI Phantom Vision dronen. Positioneringssytem. Dette system gør at dronen kan se hvor den er, og på den måde undgå at støde ind i ting som huse, træer, m.v. En god sikkerhed at have.
  • Stort batteri. Når der kommer flere ekstra detaljer og et stort kamera på dronen, skulle man tro at dronen ikke ville få en lang flyvetid. Men det har den. DJI Inspire 1 kan være i luften i omtrent 17-19 minutter. Dette er lidt over standarden på 15 minutter.

Der er naturligvis mange flere detaljer ved DJI Inspire 1. Skulle vi nævne dem alle, blev vi ikke færdige i dag.

Forbedret applikation med unikke muligheder.

s10bgbody2-1a10bdd8d21906a1f124236a57a7a661

DJI Inspire 1 har en fantastisk applikation, som naturligvis er gratis at hente. Med applikationen kan du planlægge ruter som din drone skal følge, så du får 100% stabile video-optagelser. Ligeledes kan du se hvor langt dronen er væk, hvor langt den kan flyve væk endnu (indtil signalet bliver tabt), hvor meget strøm der er på dronen (så du kan planlægge ruten og ikke gå tør for strøm) og mange andre ting.

Applikationen er prikken over iet.

Ekstra: The Verge anmeldelse af DJI Inspire. Den bedste drone hidtil