AR Drone 2.0 Power Edition

Parrot AR Drone 2.0 er en anderledes og moderne drone, som blev lanceret helt tilbage i 2010. Siden da er der dog kommet utallige af opdateringer, hvilket gør at den stadig er en af forbrugernes favoritter. Med andre ord: man går aldrig galt i byen med en AR Drone 2.0.

AR Drone 2.0 er den mest kraftfulde drone til dato. Ikke nok at med at den kan ændre design (se billederne herover i slideren), så flyver man den ikke med et gammeldags joystick. Man downloader selvfølgelig en gratis App til din iPhone, iPad, eller Android smartphone/tablet. Her kan du optage videoer fra luften, du kan styre den, du kan tage billeder, og sågar programmere en rute til AR Drone 2.0. Smart, ikke?

]Køb den billigste AR Drone 2.0 i Danmark hos Coolstuff, som leverer indenfor få dage. Dronen kan købes fra bare 2.499 kroner. Oven i hatten får du endda 90 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

Forhandlere af AR Drone 2.0 & AR Drone 2.0 Power Edition:

Revolutionerende teknologi flyv & optag

AR Drone 2.0 er ikke bare en normal drone, som kan flyve rundt. Nænej denne drone, AR Drone 2.0, kan optage de vildeste videoer. Dronen har nemlig et indbygget kamera, som kan optage videoer i rigtig god kvalitet, som man kan overføre til sin computer, se på sin tablet eller telefon, eller sågar uploade til YouTube eller ligge på Facebook.

Med en DJI Phantom skal du købe et GoPro kamera, som nemt kommer til at koste omkring 2000 kroner alene for kameraet. AR Drone 2.0 er tilmed meget billigere end DJI Phantom, og har et kamera der også er rigtig godt. AR Drone 2.0s kamera er indbygget, hvilket betyder at det selvfølgelig er inkluderet i den lave pris.

Man skal ikke styre sin AR Drone 2.0 med et gammeldags joystick.

På ingen måde. Vi lever i 2014.

Du kan styre dronen direkte fra din tablet eller smartphone. Du hørte rigtigt du styrer ikke en AR Drone 2.0 med et joystick, men med din tablet (iPad, fx), eller din smartphone (iPhone/Android, fx). I appen kan du se hvad du optager til din video, du kan uploade videoen til Facebook og Youtube direkte fra appen, og mange flere fede funktioner. Alene den app er pengene værd det er virkelig meget man får for pengene, når man tænker på at AR Drone 2.0 er en af de billigste professionelle droner man kan få, men samtidigt også en af de droner hvor man får mest for pengene kvalitet, smart app, indbygget kamera, og meget mere.

Hvorfor købe en AR.Drone 2.0?

Du har sikkert set de billige fjernstyrede helikoptere til et par hundrede kroner, ikke?

De kommer ikke i nærheden af AR Drone 2.0. AR Drone 2.0 har en højere pris end de billige fjernstyrede helikoptere, men hvis du tænker på prisen i forhold til andre rigtige droner, så er prisen faktisk en af de laveste overhovedet.

Denne drone kan stort set ikke gå i stykker, fordi der følger et stort skjold med. Skjoldet kan du se på billedet til venstre.

Skjoldet kan nemt og hurtigt tages af og på. Når du føler at du kan beherske dronen kan du nemt tage skjoldet af, men du kan selvfølgelig også vælge at lade skjoldet sidde på hele tiden. Det er der rigtig mange der vælger at gøre. På den måde er man stort set helt sikker på at den ikke kan gå i stykker, hvis den skulle styrte ned eller flyve ind i et træ og lignende.

Du skal købe en denne drone hvis du gerne vil have en billig trone, som kan holde til meget, og som har et flot design. Denne drone er uden tvivl toppen af poppen indenfor drone-branchen.

Tekniske specifikationer for begyndere

Er du ikke teknisk? Bare rolig vi har simplificeret de tekniske specifikationer, så alle kan forstå dem.

Indbygget kamera i AR Drone 2.0

Prisen på dronen er lav og så skulle man tro, at der ikke var mange features. Det er der i den grad. Blandt andet et indbygget kamera, som man normalt skal tilkøbe til andre droner. Det indbyggede kamera er altså inkluderet i prisen (2.499,-).

Det indbyggede kamera er 1280 x 720 p og 92 grader vidvinkellinse. Et rigtigt godt kamera til prisen.

I og med at man styrer dronen fra sin iOS (iPhone/iPad) eller Android enhed, bliver kameraet streamet ned på din enheds skærm, således at du kan se nøjagtigt hvor dronen flyver henne. Ligeledes kan du optage videoer med dronen i luften. Forestil dig fx at flyve 100 meter eller 200 meter, op i luften og filme din by. Et fantastisk syn.

Alt det kan du med AR Drone 2.0. Alt er indkluderet i prisen.

Automatisk landing ved dødt batteri

Den kan flyve langt væk, hvilket er super cool når man skal lave nogle gode videoer. Oven i købet behøver man ikke at være bange for at den løber tør for strøm og styrker ned det er AR Drone 2.0 simpelthen for klog til.

Den gør simpelthen det at når den er ved at løbe tør for strøm, overtager den selv styringen du kan altså ikke styre den længere, hvor den så flyver tilbage til sin startposition. Startpositionen er der hvor den lettede fra. Det sikrer altså at den ikke lige pludselig styrter ned fra 50 meters højde, men at den lander sikkert og roligt.

Blæret, ikke?

Er den noget for dig?

Hvis den er det, så tag endelig et nærmere kig på den hos Coolstuff. På Coolstuff.dk får du den til Danmarks billigste pris og bedste service. De leverer altid indenfor meget få hverdage med gratis fragt.